O româncă a rămas în izolare în Maldive: „Sunt singura infectată, asta stârnește curiozități”

0
1048

O româncă plecată în Maldive pentru a petrece o vacanță de vis a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Femeia este acum în izolare, departe de casă.

Georgiana Spătaru: „Am fost confirmată cu Covid după două săptămâni de când sunt aici, în Maldive, în vacanță, cu familia.

Sunt pe o insula privată, resort, în care sunt foarte puțini oameni, mai puțin de 100. Sunt singură persoană confirmată, lucru care stârnește curiozități și face că lucrurile să pară mai complicate.

Momentan, starea mea e bună. Starea psihică când afli un asemenea rezult și ești în paradis cu virusul cu care toată lumea e în minte nu e tocmai bună, dar mă ajută soarele, oamenii de la hotel. Staff-ul e extraordinar, se ocupă foarte bine de ce se întâmplă cu mine și cu familia. Fiecare suntem îngrijiți după nevoile speciale. Soțul și fiica în camera separată, eu alături de ei, împreună avem acces la un loc foarte mare în care ne putem plimbă, auzi valurile oceanului. Putem stă la soare și sperăm să ajungem acasă cât mai repede posibil”.

sursa : www.digi24.ro

Lasă un răspuns